Ekskluzivno: narodni uživo donosi koncert u čast Oliveru

Na drugu godišnjicu smrti velikog Olivera Dragojevića, u njegovoj voljenoj Veloj Luci održat će se koncert „Trag u beskraju“ koji će live prenositi samo jedan radio – narodni

To je koncert koji svi želimo čuti, koji se ne propušta i zato je narodni osigurao prijenos uživo. Danas će oživjeti sjećanja na legendu koja nas je prerano napustila, a njemu u čast pjevat će zvijezde hrvatske glazbene scene.

Večer nabijenu emocijama i sjećanjima, a koja počinje u 21.30, svojim će nastupima uveličati Petar Grašo, Nina Badrić, Petar Dragojević i Oliverovi „Dupini“, Ante Gelo koji je i glazbeni producent, a uz pratnju gudačkog orkestra pod ravnanjem dirigenta Alana Bjelinskog. Na maloj pijaci ispred župne crkve opet će odjekivati pjesme koje su mnogima od nas obilježile živote, uz koje smo plakali i smijali se.

Tu neraskidivu vezu ‘starog morskog vuka’ i publike s posebnom pažnjom čuva narodni. Kad nas je napustio, radio koji te sluša četiri je dana bez prekida svirao samo njegove pjesme, na prvu godišnjicu smrti opet se čuo samo on od 0-24, a isključivo Oliverove pjesme sviraju i danas. U znak sjećanja na jednog od najvećih, pokrenuli su i kanal na aplikaciji narodnog „Ne pitaj, samo sviraj“.

Uz narodni svi možete pratiti Oliverov neizbrisiv trag u beskraju.