Editi Lučić Jelić Zlatni studio za najbolji radijski glas: ‘Prvi put nagrada ide iza Sv. Roka’

Zlatni studio Jutarnjeg lista za najbolji radijski glas otišao je u ruke Edite Lučić Jelić, voditeljice na Radio Dalmaciji, uz koju se Dalmacija budi.

‘Hvala svim mojim slušateljima koji su od početka, od nominacije klikali, klikali i klikali, slali poruke podrške. Ova nagrada je isto tako vaša. Naravno da sada vrište i urlaju i kolege s Radio Dalmacije. Isto tako, ljudi moji ova nagrada je i vaša. Mislim da smo 25. rođendan proslavili na najlipši mogući način. Hvala i žiriju koji me nominirao za najbolji radijski glas. Prvi put ova medijska nagrada odlazi u Dalmaciju, iza Sv. Roka, a mislim da je zaista i bilo vrime. Dalmacijo, mi ćemo slaviti uz, naravno, propisanu distancu’, rekla je Edita Lučić Jelić prilikom preuzimanja nagrade.

Čestitke joj stižu i s njezine Radio Dalmacije. ‘Naša Edita najbolji je radijski glas, mi smo to znali, al’ neka je i službeno. Ponosni do neba, hvala svima na svakom glasu!’, napisali su na Facebooku, a video porukom javila se i Edita.

Prestižna medijska nagrada Zlatni studio u kategoriji najbolji radijski glas pripala je Editi Lučić Jelić na temelju glasova publike. Podsjetimo, stručni žiri sastavljen od televizijskih, radijskih, filmskih, kazališnih i glazbenih profesionalaca bio je zadužen za nominacije u 19 kategorija, držeći se pri svom odabiru kriterija kvalitete, originalnosti, rezultata i popularnosti, a publika je odabrala najbolje.

Čestitamo svim dobitnicima nagrade, kao i nominiranima.