Doris i Narodni rasprodali Arenu dva mjeseca unaprijed!

Dugoočekivani koncert Doris Dragović u zagrebačkoj Areni koji je odmah nakon najave prozvan glazbenim događajem godine vrlo brzo je i potvrdio tu titulu.

Jedna od najvećih glazbenih diva rasprodala je zagrebačku Arenu čak dva mjeseca prije koncerta.

„Hvala publici. Jedva čekam izaći na pozornicu i da nas pisma ponese. Svakom koncertu pristupam kao da mi je prvi, s istim entuzijazmom i poštovanjem prema publici. Želim da ljudima taj koncert ostane u lijepom sjećanju, da kući ponesu vrijednu uspomenu“, poručila je Doris Dragović.

U svibnju je najavila da će prvi put stati na pozornicu najveće hrvatske Arene i oduševila svoju publiku svih generacija. Sama objava samozatajne vlasnice po mnogima najljepšeg glasa bila je dovoljna da pokrene lavinu pa su mnogi svoju kartu za glazbenu poslasticu 30. studenoga nabavili još prije ljeta.

Zbog velikog interesa, ozbiljno se razmišljalo i o drugom koncertu, ali to ove godine nije bilo moguće zbog davno prije dogovorenih obveza splitske pjevačice.

Ipak i Doris i Narodni jasno su čuli poruku publike. Ljudi su željni pjesama koje su već stekle status evergreena, kao što su „Ovo je naša krv“, „Marija Magdalena“, „Malo mi za sriću triba“ i „Željo moja“ koju je Doris otpjevala i prilikom najave zagrebačkog koncerta.

Doris Dragović – Željo moja [Narodni Living Room Acoustic]