Danijela Martinović gostovala na Narodnom i najavila turneju humanitarnog karaktera

Ono što je vama malo, nekome je možda sve.
Pruži ruku, pokloni zagrljaj, pošalji osmijeh.
 Probaj, usudi se i osjetit ćeš sve odjednom:
ljubav, moć, poniznost i snagu. NEOPISIVO!


Ovo je tekst poruke koju će Danijela Martinović pokloniti svima koji se nađu u publici na nekom od koncerata njezine turneje “Neopisivo”. Danijela uskoro kreće na turneju humanitarnog karaktera u suradnji sa zakladom “Hrvatska za djecu”, a prije puta je na Narodnom i Narodni TV-u uživo dočarala kakav će repertoar izvoditi na turneji.


Danijela – To malo ljubavi/Danima, godinama, satima/Što sam ja, što si ti/Pleši sa mnom [LIVE]

“Na koncertima ‘Neopisivo’, doživjet ćete nešto posve drugačije, potpuno novo.  Nešto što je mene, kad sam došla na prve probe, zaista rasplakalo. Eto, toliko me se dojmilo. To su moje pjesme obučene u novo ruho, novo odijelo – od tanga, preko swinga, do country i gipsy zvuka. Dakle, nešto potpuno nečuveno do sada na ovim prostorima”, ispričala je Danijela.

Posebnost turneje “Neopisivo” su i prostori u kojima će se održati koncerti.

“Aranžmani i pristup su potpuno drugačiji, pa sam tražila i takve prostore za koncerte. U nekoliko gradova su to kazališta, u Dubrovniku, nadam se, koncert će biti na Tvrđavi, na otvorenom, a krovni koncert je pri kraju turneje u Zagrebu u Lisinskom”, otkrila je pjevačica.

Na popisu je trenutno pet gradova – Pula, Dubrovnik, Zadar, Varaždin i Zagreb, a cilj je doći do njih desetak. Dio prihoda od prodanih ulaznica usmjerit će se prema obiteljima slabijeg imovinskog stanja.

Prvi koncert održat će se 18. svibnja u 20 sati u Istarskom narodnom kazalištu u Puli, a turneja će trajati do kraja godine.