Čistokrvni roker Jurica Pađen zapjevao dance-hit na Narodnom

Nema osobe koja ne zna za pjesmu grupe E. T. “Tek je 12 sati”. Jurica Pađen odlučio je sa svojim Aerodromom pokazati kako bi zvučalo kad bi on pjevao tu pjesmu. Tako je ovaj svevremenski hit u emisiji “Living Room Acoustic” Narodnog dobio potpuno novi, “pađenovski” aranžman.

Pjevač koji je na sceni više od 40 godina na Narodnom je najavio veliki koncert na
zagrebačkoj Šalati, kojim će proslaviti tu veliku brojku.

“Koncert smo zamislili kao reviju naših najpoznatijih pjesama, dakle, ‘Obična ljubavna pjesma’, ‘Fratello’, ‘Što si u kavu stavila’, ‘Stavi pravu stvar’… Uz to ćemo otpjevati i nešto od velikih bendova s ovih prostora s kojima smo radili u karijeri, a nadam se da će biti i nekoliko gostiju.”

Koncert je 31. svibnja, a iza sebe ima i humanitarnu priču…

“Imao sam čast da me odaberu za hrvatskog ambasadora najveće globalne humanitarne organizacije ‘Food for life’, koja je dosad podijelila gotovo šest milijardi obroka. Inače ju je podržavao Nelson Mandela, sad je na globalnom nivou ambasador Paul McCartney, pa ćemo dio prihoda dati i za tu organizaciju koja hrani gladne ljude i u Hrvatskoj i svijetu.”

Pađen i Aerodrom ovaj koncert nazivaju povratkom u zlatno doba osamdesetih, a na pitanje kako je on tada provodio dane, s lakoćom odgovara: “Osamdesetih sam imao nešto manje godina… Ma, bilo je vrhunskih zafrkancija, druženja, radila se dobra glazba. Uglavnom, mladost – ludost. Iako smo i danas mladi i ludi, samo nešto manje mladi.”

Voditelji Tomislav Cvetković i Gina Victoria Damjanović za kraj su odlučili Pađena pitati ono što nas sve zanima: znači li “stavi pravu stvar na pravo mjesto” ono što svi mislimo da znači? Pađen je kratko odgovorio: “Upravo to!”

Narodni “Living Room Acoustic” možeš pratiti uživo svakog drugog četvrtka na Narodnom, ali i slikom na Narodni TV-u i Facebooku.