Barbara Matić oborila Giuliana na pod i otkrila: ‘Imala sam ponudu da nastupam za Gruziju’

Judo prvakinja Barbara Matić koja je osvojila prvu svjetsku seniorsku medalju za hrvatski judo pokazala je svoje umijeće na Giulianu u Večernjem showu na Radio Dalmaciji i otkrila da je odbila ponudu da nastupa za Gruziju.

”Ja sam već i prije titule svjetske prvakinje imala ponudu da nastupam za Gruziju ovaj olimpijski ciklus i odbila sam. Nisam to prihvatila iako već 20 godina treniram u atomskom skloništu i stvarno smo to prerasli, imamo puno djece i fali nam mjesta, fali nam prostora. Nadam se da će se netko sad, nakon ovog rezultata potruditi oko toga’, rekla je Barbara Matić i odgovorila Giulianu bi li ikada prihvatila nastupati za drugu državu.

‘Mislim da neću to prihvatiti jer nema ništa lipše nego kad budete prvi na svitu i svira vaša himna.’

Giulianu je pokazala neke judo pokrete i oborila ga s nogu, doslovno.

Prvakinja je pokazala i svoju emotivnu stranu. Zaplakala je dok je njezina mama Marija opisivala kako ima blizak odnos sa svojom sestrom Brigitom.

‘Istina je, s njom sam baš povezana. Zajedno smo bili na Judo Grand Prixu u Zagrebu, ona je ozlijedila rame. I ja sam se ozlijedila na istom turniru, a kad smo došli doma ja sam plakala zbog nje. Kad nju boli, meni je to muka veća. Teže mi je kad nju boli, nego kad mene boli’, kazala je Barbara, a i pokazala je da odlično poznaje nogomet.