Ana Bekuta: ‘Alka Vuica je sjajna umjetnica i žena, u našoj suradnji nema valova, sujete…’

Pjevačica Ana Bekuta progovorila je na Extra FM-u o suradnji s Alkom Vuicom, najavila je duet s Halidom Bešlićem, a trebala je sudjelovati i u jednom pranku koji se na kraju ipak izjalovio. Evo kako…

Poznata pjevačica priprema novi album na kojemu surađuje, između ostalih, i s Alkom Vuicom. Našu poznatu glazbenicu Ana Bekuta dirnula je do suza svojim pjevanjem.

‘Rekla je – ne znam za koga više da pišem, ti si to tako otpjevala… Jako volim Alku, sjajna je umjetnica, sjajna žena, piše vrhunski, što je i dokazala. Pjesma ‘Gdje Dunav ljubi nebo’, odatle pa nadalje što je sve ta žena napisala… Naša suradnja se odvijala odlično, bez ikakvih valova, bez sujete. Vrlo malo toga smo popravljale i ona bi to odmah na licu mjesta napravila. Presretna sam što surađujemo i što će to biti veoma uspješno’, ispričala je Ana Bekuta.

Na albumu će se naći i njezin duet s Halidom Bešlićem.

‘Jedna predivna pjesma u koju sam zaljubljena. Ta je pjesma pokrenula suradnju s Alkom i s ljudima iz Zagreba, lijepo se to sve zavrtilo.’

Osvrnula se i na nastupe u Hrvatskoj.

‘Svugdje je publika dobra na svoj način, ali mislim da ovdje u Hrvatskoj to bude nekako snažnije, jače izražavanje emocija’, otkrila je pjevačica iza koje je dugogodišnja uspješna karijera.

‘U svakom poslu morate biti disciplinirani. Red, rad, čelična disciplina – to je mjerilo svakog uspjeha, to je mene vodilo kroz karijeru i život. Nekome se ovo moje ne sviđa, ja takve zovem lijenčinama. Svaki čovjek ima neki svoj talent i grijeh je ne iskoristiti ga’, poručila je Bekuta.

Prilikom gostovanja čula je posebnu RnB obradu svog hita ‘Blago meni’, a koju je otpjevala voditeljica Extra FM-a Ivona Ažić. Kad je čula ovu verziju pjesme Ana Bekuta ustala je sa stolca i zagrlila voditeljicu, a pripremljeni prank je pao u vodu. Zbog takvog raspleta voditelj Jasmin Muhamed Ali napustio je studio ‘podvijenog repa’.