Amar Bukvić o poznatoj ‘tračerici’: ‘Uopće ne odaje da je velika holivudska zvijezda’

Amar Bukvić za radio Ultra Split otkrio je kako mu je bilo surađivati s poznatom ‘tračericom’, holivudskom zvijezdom Leighton Meester tijekom snimanja Netflixovog trilera ‘The Weekend Away’.

Film koji je jučer premijerno prikazan na Netflixu velikim dijelom je sniman u Splitu.

‘Mislim da je to jedna velika promocija našoj obali, iako se originalna radnja knjige po kojoj je sniman odvija u Portugalu’, rekao je Amar koji u filmu glumi policajca.

Sudjelovanje u ovom projektu nazvao je ogromnim užitkom.

‘Ogromna je razlika u produkciji i uvjetima, mislim, to je Netflix, jedna od najvećih platformi na svijetu. Tu su i holivudski glumci, ma sasvim drugi level!’

Jedna od tih zvijezda koje Bukvić spominje je Leighton Meester, mnogima poznatija kao Blair Waldorf iz serije Tračerica. Tijekom gotovo mjesec i pol snimanja svi su se dobro upoznali.

‘Bili smo k’o jedna obitelj svi. Leighton je super, potpuno normalna, uopće ne odaje da je velika holivudska zvijezda. I naravno da smo se sprijateljili i razmijenili kontakte jer smo zbilja usko surađivali. I Christina Wolfe, Ziad Bakri i Luke Norris, sa svima je bio užitak raditi i stvarno mogu reći da sam stekao puno novih prijatelja’, rekao je Bukvić za show Ultra klub Ultre Split.