Albinin otac o Nini Kraljić i pozivu Doris Dragović: ‘Čak sam i suzu pustio’

Božinko Grčić Kićo, otac ovogodišnje pobjednice na Dori, u razgovoru s Ines Nosić i Gordanom Vasiljem na Radio Dalmaciji otkrio je što je za njega veći uspjeh od osvajanja Dore, osvrnuo se na činjenicu da su Albini čestitali svi osim Nine Kraljić, a ispričao je i da se baka Anđelka naljutila jer joj nije rekao za kladionicu.

Albina će nas s pjesmom Tick-Tock predstavljati na Eurosongu u Rotterdamu.

‘Najveći mi je dobitak kad čujem na radiju i televiziji da je jako odgojeno dijete. To mi je veći plus nego osvajanje Dore, meni. Ja sam je ono jutro vozio u četiri i pol ujutro na kolodvor za Opatiju, stao sam s njom dok nije ušla u autobus, da ne bude sama na kolodvoru. Ona je putovala sedam, osam sati, koliko se već putuje do Opatije, ništa joj nije teško, apsolutno ništa’, rekao je Božinko Grčić u showu ‘Dobar dan, Dalmacijo’.

Odmah nakon Albininog nastupa na Dori nazvala ga je Doris Dragović. ‘Tada sam čak i suzu pustio. Ona je mene zvala kad je Albina otpjevala. Govori – ‘Ja sam 50 godina na sceni i da netko ovako ovlada binom, u svom životu to još nisam vidjela. Što se mene tiče ona ne mora uopće pobijediti, ona je za mene pobjednik…’ I poklopi mi slušalicu. Ja govorim ‘šta je ovo, majko moja’. Zamislite kad vam to kaže jedna diva, meni je tu mala već bila pobjednica’, priča Božinko.

Svi su joj čestitali osim Nine Kraljić. ‘Nema veze. Kako je rekla Albina – ‘neki su samo kap u moru, meni je najjača stvar što sam okružena s pozitivnim ljudima i to mi daje snagu’. Albina je takva osoba da joj sada dođe Nina Kraljić i čestita, ona bi rekla – fala ti Nina puno.’

Najveća Albinina navijačica je baka Anđelka. ‘Baka Anđelka se naljutila na mene jer joj nisam rekao da su postojale kladionice. ‘Da sam ja stavila 100 kuna, koliko bih ja dobila na Albinu?’ – pitala je. Ja govorim – ‘Bako ja se na svoju kćer nikad neću kladiti, niti sam mislio. Da si uložila 100 dobila bi u jednom momentu 800 kuna’. ‘Jesam mogla sad biti puna para i dati svome ditetu’, govori. Baka je čudo’, uz osmijeh je zaključio Albinin tata.