VIDEO Obožavateljica Vanni poklopila slušalicu: ‘Toliko sam u stresu da sam zablokirala’

Glazbena diva Vanna jutros je javila Kristini Kresović Knez iz mjesta Kožino kod Zadra da je upravo ona sretna dobitnica ‘Koncerta u tvom domu’, a razgovor nije tekao baš glatko.

Vanna, ovogodišnja zvijezda ‘Koncerta u tvom domu’ u organizaciji narodnog nazvala je Kristinu i našalila se da zove iz izmišljene agencije ABCD plus i da za nju ima nekoliko kratkih pitanja. Kristina nije dvojila i odmah joj je poklopila.

Iz drugog pokušaja Vanna joj je uspjela reći da uskoro dolazi u njezin dom održati privatni koncert za nju i njezin uski krug ljudi.

‘Vrlo rado dolazimo, veselit ćemo se i svirati. Samo trebate malo napraviti prostora na terasi da sve stane, jer dolazimo s kamionima, opremom i bendom. Eto nas kod vas 8. rujna’, poručila je Vanna uzbuđenoj Kristini.

‘Nisam spavala noćas, kao da idem na ekskurziju. Malo ste me zbunili, toliko sam u stresu da sam zablokirala. Hvala svima, čekamo vas, bit će sve spremno’, obećala je Kristina, a tijek urnebesnog razgovora poslušajte u nastavku.

U sklopu Koncerta u tvom domu, u dnevnim boravcima, dvorištima i vrtovima slušatelja narodnog već su nastupili Severina, Petar Grašo, Nina Badrić, Jelena Rozga i Danijela Martinović, a Vannin koncert kod Kristine održat će se 8. rujna, od 19 sati.