Hari Rončević u dnevnom boravku Narodnog obradio Azrine ‘Kurvine sinove’

Biti 25 godina na sceni nije mala stvar. Hari Rončević ove godine slavi upravo tu obljetnicu, a prije velikog koncerta u zagrebačkom Domu sportova stigao je uNarodni Living Room Acoustic.

Kao što je to i inače običaj u dnevnom boravku Narodnog, slušatelji i gledatelji dobili su jednu ekskluzivu – obradu neke od domaćih pjesama, a Hari je odabrao Azrinu legendarnu “Kurvini sinovi”.


Hari Rončević – Kurvini sinovi [Narodni Living Room Acoustic]

“Ja sam odrastao na Azri i na novom valu tako da ovo uopće nije bilo teško”, objasnio je Hari svoj izbor.

Voditeljima je otkrio još neke zanimljivosti.

Tijekom karijere Hari je mnoge pjesme dao drugim izvođačima. Mnogi još uvijek ne znaju kako je upravo “Moj lipi anđele” njegova pjesma koju je on proslijedio velikom Oliveru.

“Recimo, ‘Moj lipi anđele’ je pisana za drugu osobu, nije za Olivera. Pisana je za jednu curu koja je trebala pjevati na Splitskom festivalu pa nije.”

Na pitanje žali li za nekom pjesmom koju je “poklonio” drugome, Hari odgovara: “Nije mi žao jer ja sve te pjesme izvodim na koncertima na svoj način, kako sam ih i zamislio. Super mi je da ljudi znaju pjesme. Znači sad nemam osam, već 14-15 hitova.”

Pjevač je sve slušatelje i gledatelje Narodnog pozvao na koncert koji će se održati 17. svibnja u zagrebačkom Domu sportova. Kao gosti će mu se pridružiti Neno Belan i Klapa Cambi.

Foto: Narodni